than you Allah for giving me a happiness =)

jom tengok gambar2 nie.. 






 from left :: sis dayang, miss ainnee,  teh khalida, aunt ida,  aniecce

hope u all pon happy selalu macam saya.. amin. 

peace (n_n)v

love aniecce




26 ciri-ciri wanita yang diminati lelaki =)
1. Jadi pendengar setia
Lelaki suka wanita menjadi pendengar setia dan tidak suka kaum hawa yang suka membangkang.
2. Tarikan derapan kasut
Bunyi derapan kasut ketika berjalan juga mampu menarik perhatian lelaki.
3. Jangan bersolek tebal
Lelaki tidak suka jika anda memakai alat solek terlalu tebal.
4. Ingat hari pentingnya
Mengetahui bila hari lahirnya antara resipi penting yang perlu diketahui. Berbuatlah sesuatu untuk hari pentingnya itu.
5. Hormatinya
Menghormati dirinya, keluarga dan teman-teman yang rapat dengannya.
6. Jangan terlalu kebudak-budakan
Bersikap matang dalam tutur kata dan tingkah laku. Lelaki tidak suka wanita yang bersikap terlalu kebudak-budakan.
7. Agresif
Lelaki suka sikap wanita yang agresif.
8. Jangan terlalu seronok
Jangan terlalu seronok ketika bertemu dan berbual dengannya. Contohnya berbual terlalu lama di telefon untuk perkenalan pertama.

9. Jangan ganas

Jangan terlalu bersikap kelelakian dan ganas dalam pergaulan.
10. Jangan terlalu baik
Jangan terlalu menunjukkan bahawa kamu ini terlalu baik dan sempurna.
11. Jangan perasan
Jangan perasan bahawa kamu ini mempunyai paras rupa yang jelita.
12.Sikap sederhana
Sentiasa memegang prinsip sederhana dan tidak boros di dalam perbelanjaan.
13. Sikap keibuan
Bersikap keibuan adalah antara petua yang perlu dititikberatkan.
14. Lemah-lembut
Sentiasa bercakap lembut dengan mereka.
15. Sensitif
Ketahuilah mereka adalah golongan yang terlalu sensitif dan sukakan kelembutan apatah lagi daripada seorang gadis.
16. Kenali dirinya
Kenali siapa dirinya yang sebenar sebelum anda memulakan langkah untuk memikat.
17. Jaga kecantikan
Lelaki sukakan wanita yang suka menjaga kulit. Jangan biarkan wajah anda dipenuhi jerawat batu!
18. Gaya kemas
Aset penting bagi anda untuk memikat lelaki adalah mata, punggung dan gaya langkah yang kemas.
19. Jangan kuno
Jangan bersikap terlalu kuno.
20. Sering tanya khabar
Bertanya khabar sekurang-kurangnya dua kali seminggu supaya tali persahabatan anda dengannya tidak putus begitu saja. Mungkin suatu hari nanti sikap anda yang terlalu mengambil berat mampu menarik perhatiannya.
21. Jujur dalam tingkah laku
Usia dan bentuk badan bukan menjadi ukuran penting tetapi kecerdikan, kejujuran serta tingkah laku yang bersopan-santun.
22. Suka yang beragama
Lelaki sukakan seorang wanita yang beriman dan beragama namun begitu anda tidaklah perlu terlalu alim.
23. Tidak mudah dipermainkan
Menunjukkan bahawa anda bukanlah seorang gadis yang mudah dipermainkan selain tidak terlalu merengek dan mengada-ngada.
24. Jangan tunjuk lemah
Jangan tunjukkan kelemahan anda ketika berada di samping lelaki yang anda minati.
25. Tunjuk matang
Lelaki sukakan wanita yang bijaksana dan matang serta mudah diajak berbincang.
26.Suka dimanja
Yang paling penting, lelaki suka dimanja dengan belaian dan kata-kata romantik.

love anicee

J A U H.P E R J A L A N A N. I N D A H. P E R M A N D A N G A N.



hari ni nisa tired sgt... mane tak nye, yg nisa cite psl wat asgment tu, waduh2 sampai ta tertdo smlm di buat nye, melayan kerenah bdx uma nisa.. ida ngn dayang ni, dah nak tido ade jer nak dibualkan..smpai la pkul 4.00a.m ape lgi bgon sahor la plak, tp UNTUNG LA td nisa dpt sahur dgn my buah heart..ye la 2 hari nisa tade,nak g tdo uma dayang nak g shopping at KL, nti ta dapat jmp rinduw la plk, tu pasal nak kua g sahor sesame=)
lepas sahor igtkan ta nak tido, nak g klaz tros pkul 8.30a.m  tpi da ta thn sgt mata ni, dgn sakit kepala lgi, nisa pon tdo kjap, tu pon dpt tdo 1/2jam jer.

dah sampai dalam klaz mmg pening sgt kpl ni rasa mcm berpusing-pusing jer, mane taknyer ta tido semalaman...kawan-kawan nisa ,ainnee, dayang, ida, teh lemau jer masok klaz, masing-masing ta semangat nk present..muka da mcam cokodok basi.hehehe. masa msuk tu takot jgak lect bg 1st group utk present, mmg ta sedia lg la dengan otak serabut tyme tu...tp yg ta syoknya dah la klaz 4 jam, mmg masak la kami dlm klaz yg membosankan itu... dengar orang present lg =.=". dan sgt menyedihkan presentation untuk group kami ditunda pukul 2.00p.m musnah rancangan nak g window shopping ngn teh, dayang, wanee n ida kat KL..huhuhu

selepas selesai presentation...nisa, ida, dayang, wanee n teh bertolak blk ke KL. mula2 hantar ida kt Pantai Dalam, lepas tu teros g Damansara plak jmp ngn my abg, bkn abg sayang , tpi abg kandung...tyme nak g sesat bagai..huhu dri pkul 4.30p.m bertolak dari Seremban smpai la pkul 6.30p.m baru sampi kt sana.. lama jgk la tgu abg sampai, sampai ta sempat bebuke, pkul 8p.m baru la smpai uma dayang, sampai je kat rumah dayang apa lagi macam ta makan setahun..heheh, mak Dayang masak asam pedas ikan, udang masak lemak, sayur peria..nyumy.nyummy.nyummy.sgt sedap!! n_n 

k la korang sume, mata nisa macam ade gam da.. da ta larat nk celik da, Dayang da terbongkang tido. nisa pon nak g join Dayang..hehehe

SELAMAT MALAM SEMUA 

love
aniecce

today my supa duppa MESSY!!!

Okayy....kenapa messy sngt hari ni???kalau korang nak tahu esok adalah hari presentation nisa dengan group nisa. Ni la...dapat tugasan hari jumaat minggu lepas, esok nak present,hari ni baru kalang kabut nk siapkan kerja.. Bagus kan??hehe (p/s: jangan tiru cara nisa kalu nak buat lecturer korang senyum lebar). Bukan apa.. sejak kebelakangan ni nisa agak busy dengan macam2 hal, dengan nak rayer, masalah kewangan lgi, mmg sangat2 MESSY+10SION =.=" 


OK TU JE.BYE!

love
aniecce

starting ting ting tong..

assalamulaikum..

saya tak pandai nak taip..ehh bukan,saya pandai taip..
tapi tak pandai nak bermadah-madah..

saja gatal tangan nak buat blog..
tengok macam comel-comel je buat blog ni..

tapi saya cuba ! yeahhhhh ! (melompat-lompat)
hehehe...



love,
aniecce