J A U H.P E R J A L A N A N. I N D A H. P E R M A N D A N G A N.



hari ni nisa tired sgt... mane tak nye, yg nisa cite psl wat asgment tu, waduh2 sampai ta tertdo smlm di buat nye, melayan kerenah bdx uma nisa.. ida ngn dayang ni, dah nak tido ade jer nak dibualkan..smpai la pkul 4.00a.m ape lgi bgon sahor la plak, tp UNTUNG LA td nisa dpt sahur dgn my buah heart..ye la 2 hari nisa tade,nak g tdo uma dayang nak g shopping at KL, nti ta dapat jmp rinduw la plk, tu pasal nak kua g sahor sesame=)
lepas sahor igtkan ta nak tido, nak g klaz tros pkul 8.30a.m  tpi da ta thn sgt mata ni, dgn sakit kepala lgi, nisa pon tdo kjap, tu pon dpt tdo 1/2jam jer.

dah sampai dalam klaz mmg pening sgt kpl ni rasa mcm berpusing-pusing jer, mane taknyer ta tido semalaman...kawan-kawan nisa ,ainnee, dayang, ida, teh lemau jer masok klaz, masing-masing ta semangat nk present..muka da mcam cokodok basi.hehehe. masa msuk tu takot jgak lect bg 1st group utk present, mmg ta sedia lg la dengan otak serabut tyme tu...tp yg ta syoknya dah la klaz 4 jam, mmg masak la kami dlm klaz yg membosankan itu... dengar orang present lg =.=". dan sgt menyedihkan presentation untuk group kami ditunda pukul 2.00p.m musnah rancangan nak g window shopping ngn teh, dayang, wanee n ida kat KL..huhuhu

selepas selesai presentation...nisa, ida, dayang, wanee n teh bertolak blk ke KL. mula2 hantar ida kt Pantai Dalam, lepas tu teros g Damansara plak jmp ngn my abg, bkn abg sayang , tpi abg kandung...tyme nak g sesat bagai..huhu dri pkul 4.30p.m bertolak dari Seremban smpai la pkul 6.30p.m baru sampi kt sana.. lama jgk la tgu abg sampai, sampai ta sempat bebuke, pkul 8p.m baru la smpai uma dayang, sampai je kat rumah dayang apa lagi macam ta makan setahun..heheh, mak Dayang masak asam pedas ikan, udang masak lemak, sayur peria..nyumy.nyummy.nyummy.sgt sedap!! n_n 

k la korang sume, mata nisa macam ade gam da.. da ta larat nk celik da, Dayang da terbongkang tido. nisa pon nak g join Dayang..hehehe

SELAMAT MALAM SEMUA 

love
aniecce

today my supa duppa MESSY!!!

Okayy....kenapa messy sngt hari ni???kalau korang nak tahu esok adalah hari presentation nisa dengan group nisa. Ni la...dapat tugasan hari jumaat minggu lepas, esok nak present,hari ni baru kalang kabut nk siapkan kerja.. Bagus kan??hehe (p/s: jangan tiru cara nisa kalu nak buat lecturer korang senyum lebar). Bukan apa.. sejak kebelakangan ni nisa agak busy dengan macam2 hal, dengan nak rayer, masalah kewangan lgi, mmg sangat2 MESSY+10SION =.=" 


OK TU JE.BYE!

love
aniecce

starting ting ting tong..

assalamulaikum..

saya tak pandai nak taip..ehh bukan,saya pandai taip..
tapi tak pandai nak bermadah-madah..

saja gatal tangan nak buat blog..
tengok macam comel-comel je buat blog ni..

tapi saya cuba ! yeahhhhh ! (melompat-lompat)
hehehe...



love,
aniecce