ღ kahwin muda :: yes or no?

semalam aku call my supper dupper  sayangs, tengah cakap-cakap then tetibe suare perempuan pulak yang hello hello dengan aku,  rupenye Mr. labuci my buah hati da bagi mak die cakap dengan aku, betuah punya budak.. ta sempat aku nak control suara macho ayu aku..hahaah

aku pun borak-borak la then she asking me

first " bila nak datang sini"
second " terima kaseyh " sebab hari tu aku ade belikan present for her
third " bila nak duduk kat rumah ni"
fourth " bila nak jadi anak mama" 

wooooowwww aku terus terkelu and tersenyum sorang-sorang..bhahaha.seronok sampai ta terkate pape la aku lepas tu..memang la best kalo kita dapat kahwin awal/muda tapi kalau boleh biar la kita mendapat pekerjaan yang tetap dan kewangan yang stabil. sapa stuju tolong turun tangan.. ecececece, semua setuju nampaknye,thanx oke, hahaah

aku sebenarnya masih muda lagi untuk semua tu and belum bersedia nak kawen.. sekurang2nye aku nak ade kerete sebijik, and career aku sendiri baru lah boleh fikirkan bab kawin (target 25).. I/Allah. so bukan senang nak dapat semua tu kan, kena lah tunggu aku kerja 3, 4 tahun lagi..kumpul duit banyak banyak =)

p/s : kawan-kawan tolong doakan yang terbaik untuk aku k.. =)

baca ni " SEMOGA NISA MENDAPAT KERJA YANG TETAP DAN MENJADI SEORANG YANG BERJAYA SUATU HARI NANTI SERTA MENDAPAT APA YANG DIINGINI" amin

thanx sebab doakan untuk nisa taw..teeheee , terujanya rasa =)

kahwin muda bagi korang camne pulaks?? yes or no??



love, 
aniecce