mai mai my tooth story

oke, today aku nak story about my tooth..last week punya al kisah ni, bukan rongak okey! but a little bit like yellow putih dan suci lagi wangi HAHAAHAHA  :: oke sorry TERover pulak ::

oke actually aku nak bagi taw dengan uollz yang gigi aku ni nak tumbuh pulak, dah tua-tua pun ade lagi gigi yang baru nk tumbuh..(tade la tua sangat kan, masih anak dara lagi 22 years old) =)  1st day tak de la sakit sangat .. but in 2nd day, nk tdo pun ta lelap, dah la aku kerja besok tu, nak kena bagun pukul 5.30 pulak.. adoi!!

                               * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

oke dah pagi. aku pun siap-siap la pergi kerja, sampai-sampai office aku pun buka story about that night, then my friend wawa (bukan nama sebenar) die kate die pun pernah jadi macam aku.. tengok la dialog aku dengan dia.. teeheeee =)

aku      : wawa penah jadi jugak ka?
wawa  : a'ah, wawa pun pernah jadi jugak, wawa g jumpa doktor, and he say mybe wawa kena buat operation sebab gigi wawa da ta boleh nak tumbuh dah, becoz ada gangguan kat belakang tu..(ala yang macam dinding tu, aku pun ta taw apa nama eh.)=)
aku      : Ya Allah! that's true..i don't  want to make a operation!! help me..!! (aku cakap dalam hati  ja la).. then aku tanya wawa, wawa sakit bila?
wawa   : wawa sakit setiap bulan.


:: aku pun ape lagi, cuak la beb! aku rasa migraine terus time tue, mane taknyer, nak kene buat operation pulak, nak cucuk sikit pun aku takut, ini kan pulak nak kena p bedah-bedah, memang rebah la kan ::
 

                               * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

time kat rumah pulak, aku borak lak dengan mak aku

aku      : mak, kawan kakak kata kena operation, takut la (perasaan sedey gila, tapi tade la sampai jadi gila kan)
mak     : haish! meqepek sangat aikh.. mak tumbuh gigi ta kena operation pon, dia naik gigi kecik ja pon kat belakang tue. Allah yang cipta, takkan DIA nk buat sampai macam tue.
k.ngah : entah hang ni, orang dulu-dulu tumbuh gigi ta payah operation pun aikh.



:: lega aku rasa time tue, ta payah la nak fikir pasal operation lagi kan , huraayyy!! ::



THANK YOU too my mom bcoz make me so happy today, gigi kakak dah tak sakit dah, ta payah pun nak buat operation berbagai. hikhikhik =) I LOVE U MOM and too kak mas TQVM sebab susah-susah googlekan untuk nisa, carikan ubat tahan sakit. twink* twink* =)  

now, i can smile as big as possible!




love,
aniecce