JOM JOIN!!

jom la kita join GA ni, aku sebenarnyer baru 1st time join bende alah ni. tengok hadiah die pun macam menraik, rugi kalau korang ta join.. meh la kita meriahkan lagi GA Iena Eliena ni =)

actually i knoe GA ni time i tengah tengok-tengok baju kurung moden, then i terbuka entry  deco 4 kurung moden by Iena Eliana pas tu gatal tangan g tekan home. saje nak tengok blog comel die sebab nampak macam menarik tertarik gitu and kebetulan pulak i tengok ade 1st Giveaway By Iena Eliena. i pun ta penah lagi join mane-mane GA sebelum ni, thats y la i terfikir nak join this GA.. saje nak try cuba test..

    anda diTAG 
  ainnee 
  memey 

oke done!

kawan-kawan jangan lupa taw join GA ni, Close date :  7 June 2012, cepat, cepat, cepat. belum terlambat lagi kalau sesiape nak masuk =)

sebelum nak join kene tengok syarat-syaratnye dulu oke.click HERE