#1 HOLIDAY | wonderfull FRIDAY

Assalamualaikum and verrry good morning/ afternoon /night to all of you! 


DESTINATION KL - SOMBAN - THE MINES

finally, berjaya jugak jumpa dengan kengkawan yang satu kepala hotak ni! TQ korang im very enjoy, and very fun !! untuk tidak membuang masa lagi. nah amek cow kaw tengok la gamba-gambar ni. hehe






i love you all 

 dayang & ida 

ein & me

dayang, me & wanee bee 

 me , ida & wanee bee yang sweet




 ein yang gorgeous 

 ida yang comel & ketot. haha

dayang yang tinggi & chantek and she available :)


Allhamdulillah, dah lame rasenye aku ta sehappy sebahagia segila nie! dah lama ta merase nikmat hidup ni gelak kuat sampai ta terhenti, kentut pusing sana sini sampai pening, jalan-jalan sampai sakit otot-otot kaki, otot-otot badan, tulang mulang menjadi kok krek kok krek *bunyi tulang macam citer P.Ramlee 


BERSAMBUNG . . . . . 

okeyh babai.. nantikan sambungan nye okey ! okey ! okeeeeeyyyyy ! *cakap macam johan


terimas sebab sudi membulatkan mata untuk reading this bad entry




love,
aniecce